Religion – Focus on Vatican

December 30, 2014

 

Parody on Identity Theft (PIT) – Interview with Pope Francis of Catholic Church –  Please click on the audio link for the content.

Dear Global Citizens,

This is Padmini Arhant.  Author, Presenter and Performer on padminiarhant.com.

Welcome to interaction with powerful entities representing the ruling class in the PIT.

The PIT (Parody on Identity Theft) focus on facts with the purpose to distinguish between illusion and reality.

Politics spares none and misuses almost everything in possession.  The religion in particular is found useful to mislead world creating mass confusion for vested interests.

Ladies and Gentlemen,

I take this opportunity to introduce the familiar religious figure – Pope Francis of Catholic Church,the Bishop of Rome and the head of the Vatican State.

The interview is conducted in Latin conforming to origin with simultaneous English translation.

Peace to all!

Thank you.

Pope Francis of Catholic Church, the Bishop of Rome and head of the Vatican State – welcome to the public domain padminiarhant.com.

Glad to be here.

Ques. 1.   Where does Vatican stand on wealth disbursement to address poverty, hunger and disease?

Ans. Vatican favors the idea although not necessarily involved in the act.

Ques. 2.  Considering enormous wealth at Vatican’s disposal arguably making the Catholic Church headed government one of the richest in the world, What is the reason behind the lack of initiative and interest to use the wealth for humanitarian cause?

Ans. Hegemony and internal political operatives control Vatican wealth and policy.

Ques 3Do you think Vatican follows Jesus Christ teachings?

Ans.  In theory but not in practice.

Ques 4What is Vatican plan on abandoning secrecy and adopting transparency in the face of scandals, corruption and negative trajectory?

Ans. It is hard to break tradition for the process requires cooperation and commitment within Vatican hierarchy.  The systemic abuse of power and misinterpretation of respective positions is regarded appropriate ignoring ethics and unconscionable act.

Ques 5.  Is Vatican leading Catholics in the right direction despite allegations and hegemony influenced decisions paradoxical to God’s will?

Ans. Hegemony authority overrides God’s will.

Ques 6.   Under Hegemony rule religion is a tool in politics to maintain status quo. There is no respect for life.  Spiritualism is persona non grata to them. Why is Vatican having ties with members of secret society?

Ans.  Vatican wealth management is on secret society oversight.  Even though cardinals at the Vatican cast their vote to elect the Pope, the secret society select the nominee similar to choosing candidates to head governments as their proxy.

Ques 7.  Does this mean Vatican is part of secret society and you are their representative?

Ans. Yes. Without a shadow of doubt Vatican follows directions from them.

Ques 8.  Where does this leave Catholics in light of Vatican’s deception as Catholicism domain?

Ans. In the same manner as systems portrayed democratic when it is otherwise in functionality.

Ques 9. The inevitable outcome on anything disingenuous and destructive is dissipation

Accordingly all linked with degenerative process face imminent dissolution.

Will Vatican submit to natural law or steer course with positive actions like assets liquidation and delineation from secret society?

Ans. The secret society with power over Vatican and various religious as well as other institutions is not amenable to change.  However, there is trepidation on fait accompli.

Ques. 10. Final note.  Do you think God exists?

Ans. God certainly exists and is the ultimate force.

Conclusion. Pope Francis of the Catholic Church, the Bishop of Rome and the head of the Vatican State – Thank you.

 

 

 

 

 

 

Comments

Got something to say?

You must be logged in to post a comment.